Job 25 van 46


Report this listing

Solliciteren



Ateliermedewerker Charcuterie


Functie

Als ateliermedewerker werk je mee in de verschillende facetten zoals verwerken, inpakken en verkopen van vleeswaren. Je helpt in het atelier bij het maken van eenvoudige bereidingen zoals salades en brochetten. Daarnaast heb je feeling met de presentatie en het onderhoud van de toonbank. HACCP normen zijn jou niet vreemd. Je bent klantvriendelijk. Je krijgt de kans om actief mee te denken over mogelijke verbetering in de beenhouwerij.

Bedrijfsinformatie
Onze klant wil de pure ambacht en smaak van vroeger terug in de beenhouwerij en traiteurdienst brengen. Uitstekende kwaliteit en uitmuntende dienstverlening kenmerken ons. We helpen de klant oprecht graag in een totaalbeleving, waar kennisdeling en smaak centraal staan. We verbinden en inspireren door in onze winkels een ontmoetings-en belevingsplaats te creëren.

Jouw profiel

Je hebt reeds een eerste werkervaring achter de rug in het atelier van een slagerij. Je hebt kennis van de verschillende soorten vleeswaren en hebt ervaring met een snijmachine. Je bent klantvriendelijk en gaat daarin graag een stapje verder. Je werkt graag in team, maar kan ook zelfstandig aan de slag. Je werkt in een vast uurrooster, inclusief in het weekend. Doorgaans starten we rond 7u.
  • De bestelling van de klant opnemen
    De klant informeren over de herkomst van het vlees en de bereidingswijze, ...
  • Een soort product bereiden: Vlees
  • Een soort product bereiden: Kant-en-klaargerechten (gegratineerde gerechten, zuurkool, ...)
  • Een soort product bereiden: Slagerijspecialiteiten (stukken gevuld vlees, gemarineerd vlees, brochettes, worsten, ...)
  • Producten verkopen
  • Stukken vlees klein snijden, klieven of hakken
    Braadvlees, blinde vinken, braadworsten, worsten, ... maken
  • Stukken vlees verdelen volgens hun classificatie (categorie, bevleesdheid en vetheid) en hun aard (om te stoven, om te grillen, ...)
  • Het werkblad, het gereedschap en de ruimtes schoonmaken en hygiënisch houden
  • De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen
    Bestellingen plaatsen
  • Stukken vlees en slagerijspecialiteiten verpakken (bakjes, levensmiddelenpapier, ...)
    Ze in de toonbank plaatsen
  • Een soort product bereiden: Fijne vleeswaren (gezouten voedingswaren, patés, bloedworsten, ...)

Aanbod

Wij bieden een job vol variatie in een fijne werkomgeving. Je werkt met de nieuwste toestellen en apparatuur in een mooi vernieuwde beenhouwerij. Je komt terecht in een familiebedrijf waar een nauw contact is met het management, dit met de voordelen van een grote structuur. Wij voorzien een aantrekkelijk loonpakket met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, ... Er wordt een voortdurende opleiding en vorming voorzien.

Solliciteren

LAURA HABSCH
003292424933

Solliciteren

Meer banen van je zoekopdracht